Kako se obući za maturu? Saveti za MATURANTE sa STILOM

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako se obući za maturu? Saveti za MATURANTE sa STILOM

  UŠĆE Shopping Center u partnerstvu sa CK Flou i Modnim dizajnom, FDU, Univerziteta Metropolitan tokom poslednja dva vikenda u maju organizuje specijalni događaj za mlade pod nazivom “Maturanti sa stilom”.

  Cilj projekta “Maturanti sa stilom” jeste da se istakne važnost negovanja sopstvenog stila kod mladih i da ih podstakne da unaprede svoj imidž.

  Studenti završne godine Modnog dizajna na Fakultetu digitalnih umetnosti, Univerziteta Metropolitan, sa svojim profesorima mentorima, poznatim dizajnerima prof. Aleksandrom Protićem, prof. Tijanom Pavlom i doc. Katarinom Urošević u direktnoj komunikaciji, kroz konsultantske aktivnosti na licu mesta u UŠĆU, pomoći će maturantima u izboru garderobe za jedno od najvažnijih večeri u njihovim životima.

  Takođe, oni će ih naučiti kako da izgrađuju “personal style” koji je bitna komponenta ličnog razvoja i razvoja karijere u budućnosti svakog mladog čoveka.

  Svi oni koji su zainteresovani da imaju ličnu asistenciju mladih dizajnera Modnog dizajna na Fakultetu digitalnih umetnosti, Univerziteta Metropolitan, pri izboru svoje savršene maturske kombinacije, mogu se prijaviti porukom u inbox na Facebook stranici UŠĆE Shopping Center.

  Modna revija kao završni događaj, održaće se prvog vikenda u junu. Studenti završne godine Modnog dizajna, FDU, Univerziteta Metropolitan, pod mentorstvom svojih profesora, poznatih dizajnera prof. Aleksandra Protića, prof. Tijane Pavlom i doc. Katarine Urošević će za modnu reviju kreirati modele namenjene mladim osobama, pre svega maturantima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo Ušće

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE