Kako se uvežbava APLAUZ i SKANDIRANJE pred doček predsednika (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako se uvežbava APLAUZ i SKANDIRANJE pred doček predsednika (VIDEO)

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su radove na izgradnji Kliničkog centra Srbije, a društvenim mrežama ranije danas počeo je da kruži snimak sa samog gradilišta gde se vidi kako teku pripreme za doček.

  Naime, u videu su prikazani radnici sa gradilišta kako uredno postrojeni slušaju lekciju o zdravstvu u Srbiji, a nakon toga i instrukcije šta da skandiraju i kada da aplaudiraju od strane starijeg muškarca.

  „Pravimo ovaj Klinički centar koji će biti jedan od najvećih u svetu. Ne u Srbiji, ne na Balkanu nekom, ne u nekoj Evropi, na svetu! Spasao je ministar Zlatibor Lončar državno zdravstvo. Kada je prethodni režim vladao on je već počeo da daje dozvole za rad nekim državama tipa Jevrejima ili Izraelcima. Šta bi bilo od nas da su oni došli? Pa ništa, umrli bi od kovida i raznih gluposti. Tako da sam hteo samo da vam kažem kakve državnike imamo“, rekao je „koordinator aplauza“.

  „Mi ćemo njih da pozdravimo tako što će oni da dođu… kada budu onde negde ja ću prvi početi da aplaudiram i vi aplaudirate“, kazao je čovek a zatim i skandirao „živela“, a radnici „Srbija“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE