Karić planira film o - Karićima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Karić planira film o – Karićima

  Biznismen Bogoljub Karić planira da snimi dokumentarno-igrani film o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.

  Kao potencijalni scenaristi pominju se Gordan Mihić i Milovan Vitezović, trenutno se traga i za režiserom filma, a spekuliše se da je najozbiljniji kandidat za to Dragan Bjelogrlić. Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra.

  Ovo će biti priča o prvoj porodičnoj kompaniji u Jugoslaviji koja već pola veka uspešno radi i kod nas i u svetu, kaže za Novosti Bogoljub Karić, idejni tvorac projekta.

  Cilj nam je da prikažemo naš razvoj i sa čime smo se sve suočavali – od sjajnih i veselih trenutaka do otimanja kompanija i progona.

  Deo filma snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiče porodica Karić, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija.

  Karić ističe da će film biti istovremeno i saga o tome koliko je mukotrpan put razvoja porodičnog biznisa i kroz šta preduzetnici prolaze. Napravićemo spektakl po uzoru na slična ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa i porodice Anjeli.

  Tvrdi da je u pregovorima sa najpoznatijim srpskim glumcima, a ko će u filmu igrati Bogoljuba i ostale članova dinastije Karić biće uskoro poznato.

  Odredićemo ko će glumiti mene i mislim da će se otimati za tu ulogu, naglašava Karić, ne želeći da otkrije ko mu je favorit za glavnu ulogu.

  Na pitanje kome će poveriti uloge Mlađana Dinkića, Vojislava Koštunice i Miroljuba Labusa, Karić se nasmejao i rekao: “Za njih će biti posebna audicija”.

  Izvor: Novosti

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE