Kažu „drugi pik prvog talasa“, a učestvuju na simpozijumu na Zlatiboru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kažu „drugi pik prvog talasa“, a učestvuju na simpozijumu na Zlatiboru

  U danima kada slušamo o tome kako je u toku „drugi pik prvog talasa“ epidemije koronavirusa u Srbiji, najavljuju se oštrije mere, bolnice su pune, neobično je videti da se baš u takvom trenutku dešava skup lekara gde će se pričati na upravo ovu temu.

  Ovog vikenda na Zlatiboru se dešava „Nacionalni simpozijum Covid-19“, a zvezde simpozijuma su i zvezde kriznog štaba: prof.dr Branimir Nestorović, prof.dr Darija Kisić Tepavčević i dr Srđa Janković.

  Osim što će razgovarati na sve aktuelne teme, gostima će na početku biti priređen koktel dobrodošlice, a za rastanak svečana večera.

  Oni koji budu na simpozijumu čuće i dr Kisić Tepavčević koja će govoriti na temu „Čemu nas je naučila epidemija COVID-19?“ i dr Nestorovića koji će govoriti o tome „Čime nas je koronavirus iznenadio?“

  Čudno je da i doktori koji u poslednje vreme govore o tome kako je problem u neodgovornosti građana, ugrožavaju svoju i bezbednosti učesnika organizovanjem i prisustvom na ovakvim događajima u vreme “dramatičnog širenja” virusa.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Jovo

   Narode ustani već jednom i dođi sebi, vratimo se Bogu da ih vrati na pravi put i da im otvori oči, ovo zlo koje čine vodi sve, njih prvenstveno pa i cijelu planetu u propast tačnije dovode do apokalipse ... Sve političke stranke se bore isključivo svako za svoj džep, molimo se da nam Ruski Car dođe što prije i obnovi PRAVOSLAVLJE da istjera i satre sve te Vukove u ovčijim kožama koji se predstavljaju kod nas kao Vladike i patrijarh itd...

  • Goblini

   @Jovo, na kojim si ti drogama da mi je znati pa da odmorim mozak barem 24h

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE