Kladionice TIPUJU: Buduća ministarka zdravlja biće - KISIĆ TEPAVČEVIĆ

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kladionice TIPUJU: Buduća ministarka zdravlja biće – KISIĆ TEPAVČEVIĆ

  Pojedine srpske kladionice izbacile su kvote za sledeće izbore i sastav naredne srpske Vlade, a na njima se po prvi put nalaze i neki od lekara iz Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje koronavirusa, prenosi Danas.

  Najbolje se kotira Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta Batut – kvota na nju da će biti ministarka u sledećoj Vladi Srbije iznosi 1,50, što znači da ćete u slučaju njenog ministarskog mandata na 1.000 uloženih dinara imati isplatu od 1.500 dinara.

  Dr Branimir Nestorović je drugi po šansama – kladionice mu daje 5:1 šansi da će biti ministar u budućoj Vladi, a kvota na vojvođanskog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića da će zasesti u republičku ministarsku fotelju je devet.

  Kvota na Predraga Kona je 10, tako da bi na uloženih 1.000 dinara, dobili isplatu od 10.000 dinara ako bi on postao ministar. Kvota na direktora Infektivne klinike Gorana Stevanovića je 11, tolika je i na imunologa Srđu Jankovića, a najdalje od ministarske fotelje je Branislav Tiodorović.

  Njegove šanse, prema kladionicama, jesu 75:1 da dobije ministarski portfelj.

  Na listi kladionica se nalazi i epidemiolog Zoran Radovanović, čije su šanse 50:1, mada on, kao što je poznato, nije bio u Kriznom štabu, niti je simpatizer aktuelne vlasti.

  Izvor: Danas

  Foto: Beta/Slobodan Miljević

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE