Ko štiti Natašu Jeremić?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ko štiti Natašu Jeremić?

  Piše Milenko Vasović

  Nataša Jeremić sigurno ima pomagače u srpskom tužilaštvu, a bogami i u policiji, jer njenog imena nema među devedeset troje ritualno uhapšenih početkom ove nedelje. Za one koji ne znaju, ako ima takvih, “ta žena upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji”.

  Ako ste zaboravili Srpska napredna stranka je još 21. marta u svom saopštenju koje je potpisao izvesni Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora, ukazala na to čime se bavi ova “ozloglašena” dama. Da bi mogla da radi neopaženo ona se jedno vreme maskirala u novinarku RTS, a potom se udala za političara kako bi i s te strane imala zaštitu.

  Ipak, zahvaljujući pronicljivim i “hrabrim patriotama” iz SNS, koji se ničega ne stide, gospođa Jeremić je demaskirana. Međutim, izostala je reakcija Tužilaštva koje prstom nije mrdnulo da stane na put narko bosici i ilegalnoj trgovini narkoticima. Nije ni čudo, jer ta žena kontroliše biznis težak 200 miliona evra i šta je za nju jedna napojnica za nekog malog, siromašnog tužioca. Da joj se ne meša u biznis.

  Da bi zavarala tragove Nataša, žena “čije ime niko ne sme da izgovori”, tobož je podnela krivičnu prijavu protiv “odvažnog” Milenka Jovanova i njegovog šefa. Klasičan spin. Htela je Nataša da krivičnom prijavom skrene pažnju sa svojih akcija – i ovde i u inostranstvu. Htela je da viđene članove upetlja u njen prljavi biznis, da oni otkrivaju puteve droge, da oni obelodane spisak dilera.

  Htela je i čitavo Tužilaštvo da odvede u kontra smeru. Da se zaglibe i dođu u situaciju da se pravdaju i stide. Verovatno bi u tome i uspela da na čelu ovog stuba države ne sedi Zagorka Dolovac. Zna Zagorka sa takvima, zna zašto je tu i ume da oseti podvalu. Taj osećaj za podvalu ume da prenese i na niži nivo. Zato je Natašina prijava protiv Jovanova, mudro odbačena.

  I policija je u raljama narko ganga. U pomenutoj akciji protiv kriminala (ponedeljak) uhapšeno je 56 dilera i zaplenjeno 3,3 kilograma marihuane, 170 grama heroina, 53 grama kokaina, 280 grama amfetamina i 17 komada ekstazija. Ne treba biti stručnjak pa videti da je ulov bio siromašan. Žali bože goriva i  angažovanje ljudstva. Ovoliko se svako jutro može naći kod kakvog dilerčića u Beogradu ili Novom Sadu. Ovo su cifre na koje bi se nekadašnji “zemunci” samo nasmejali. A policija se hvali učinkom. Glumi raciju, a kartel ne dira.

  Sve je to Natašino maslo, ona usmerava akcije i racije, navodi policajce na sitne ribe. Pustila je svoje pipke svuda, njoj čak ni pasoš nije oduzet. Narko bosica će kad tad dolijati, “vara se svako ko misli da je iznad institucija, iznad države”.

  I policija i Tužilaštvo sigurno će uspeti da se otrgnu iz narko stega. Onda će po službenoj dužnosti, bez pompe stići poziv gospodinu Jovanovu i ostalima iz SNS da donesu fascikle, kako bi se kartel razbucao.

  Ako nas Nataša tuži biće to samo još jedan dokaz da smo pogodili i da ona ne preza ni od čega.

  [preporucene_vesti ids=”262017″]

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE