Kombank Dvorana: Obeležavanje jubileja uz koncert FRANČESKA TRISTANA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kombank Dvorana: Obeležavanje jubileja uz koncert FRANČESKA TRISTANA

  Kombank Dvorana obeležava tačno dve godine od svečanog otvaranja 27. aprila 2018. godine, kada je objekat zaživeo u novom, modernizovanom ruhu nakon kompletne rekonstrukcije nekadašnje Dvorane Doma sindikata. Kultno mesto koje je ispratilo mnoge generacije i uticalo na oblikovanje i formiranje kulturno-umetničkog  identiteta Beograda, ovogodišnji jubilej obeležiće u duhu globalne solidarnosti, kao i pojedinačne, ali i kolektivne svesti za  potrebom ostanka u kući u vreme planetarne pandemije.

  Pod parolom #ostanikodkuće, danas, 28. aprila, u 20h će na jutjub kanalu Kombank Dvorane biti prikazan koncert svetski priznatog pijaniste klasične i elektronske muzike Frančeska Tristana i Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je pre dve godine i svečano otvoren objekat, posle  deset meseci rekonstrukcije.

  Podsetimo, kulturni život Beograda nastavio je i tokom 2020. godine da živi u ambijentu modernizovanom po svetskim standardima. Kombank Dvorana je i tokom ove godine obogatila svoj repertoar kulturnih dešavanja, doprinoseći oživljavanju duha prošlih vremena i nastanku novih uspomena. Beograđani su nastavili da uživaju u raznolikim sadržajima za sve generacije, a svaki osmeh posetilaca duboko je urezan u mapu sećanja i tradicije nastavljene na mestu Dvorane Doma sindikata.

  Samo tokom 2019. godine Kombank Dvoranu je prisustvujući najrazličitijim sadržajima od koncerata, predstava, kabarea, pa preko stand up show-a i drugih kulturno-umetničkih i zabavnih sadržaja posetilo oko 225.000 posetilaca iz zemlje, ali i inostranstva.

  Takođe, bioskop Kombank Dvorana je prve godine od osnivanja zabeležio ukupnu posetu od čak 228. 795 ljudi, dok je do marta 2020. bioskop posetilo 64.788 ljubitelja filmova.

  U znak zahvalnosti svojoj publici Kombank Dvorana je pripremila i poseban poklon. Naime, sto najvernijih filmofila dobiće besplatan pristup filmovima na MOJOFF PLATFORMI na adresi mojoff.net . Naime, već mesec dana unazad, na platformi MOJ OFF realizovan je prvi kućni online bioskop, koji se u domove širom Srbije i regiona uselio zahvaljući zajedničkoj inicijativi Kombank Dvorane, bioskopa Cine grand, Vilin grad i MCF MegaCom filma.

  Od osnivanja prvog besplatnog filmskog online festivala 27. marta ove godine, koji je ujedno označio početak rada sajta mojoff.net, pa do danas , platformu je posetilo 4.8 miliona  ljudi, dok je zabeleženo preko 300.000 pregledanih filmova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE