Kompanija Imlek se odriče pomoći države

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija Imlek se odriče pomoći države

  Kompanija Imlek objavila je da neće koristiti olakšice koje su predvidjene merama Vlade Srbije za pomoć privredi zbog posledica pandemije, smatrajući da su one pre svega namenjene onim preduzećima koja su pretrpela najveću štetu.

  Imlek je davao donacije i pomagao proizvodjačima mleka, farmerima kojima je usled pandemije otkazan otkup. Od njih je Imlek preuzeo mleko i omogućio im opstanak i rad, ne smanjivši im ni cenu, niti otkupne količine mleka, navodi se u saopštenju.

  Imlek je svoje zaposlene u proizvodnji rasporedila za rad u smenama da bi tržište uobičajeno snabdevala svojim proizvodima, dok su ostali zaposleni radili od kuće u cilju zaštite zdravlja.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Luka

   Bravo! Bravo. Ovo je pravi marketinški potez

  • Mina

   Ovo samo govori da drzava nije dobro osmislila kome je zaista potrebno davati pomoc. I sada je neke velike kompanije javno blamiraju i indirektno govore da su ideju o pomoci smisljale neznalice.

  • Slavko

   Gosa Montaza ad.Beograd sa vise od 400.zaposlenih,takodje nije aplicirala za pomoc drzave u smislu olaksica i direktne pomoci! Skoro dvesta zaposenihje u tom periodu radilo od kuce oli su bili na placenom odsustvu u skladu sa zakonom i Kolektivnim ugovorom!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE