Kompanija NIS podržala UNICEF-ov program „Godine uzleta“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija NIS podržala UNICEF-ov program „Godine uzleta“

  Kompanija NIS odazvala se pozivu UNICEF-a u Srbiji i podržala dobrotvorni gala koncert održan povodom 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta. Celokupni prihod od prodaje ulaznica biće preusmeren za podršku programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji, pod nazivom „Godine uzleta“ u okviru kog će 10 predškolskih ustanova u Srbiji biti opremljeno nameštajem i didaktičkom opremom.
  Takođe, Klub volontera NIS-a organizovao je i druženje zaposlenih sa decom. Pred koncert, u foajeu Sava centra, članovi Kluba volontera NIS-a su kroz tematske igrice, crtanje na platnu i komunikaciju sa mališanima preneli još jednu poruku NIS-ovih volontera o važnosti razvoja dece za budućnost naše zemlje.
  Na koncertu je nastupio hor „Kolibri“ sa specijalnim gostima Nemanjom Radulovićem i Stefanom Milenkovićem sa pratećim muzičarima.
  Simbolično nazvan „Godine uzleta”, program predstavlja nove osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja koje prepoznaju značaj predškolskog doba u razvijanju sposobnosti za celoživotno učenje. Cilj ovog programa je da unapredi kvalitet predškolskog obrazovanja u Srbiji i pomogne deci da steknu veštine neophodne za moderno doba.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE