Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kompanija NIS podržala UNICEF-ov program „Godine uzleta“

Kompanija NIS odazvala se pozivu UNICEF-a u Srbiji i podržala dobrotvorni gala koncert održan povodom 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta. Celokupni prihod od prodaje ulaznica biće preusmeren za podršku programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji, pod nazivom „Godine uzleta“ u okviru kog će 10 predškolskih ustanova u Srbiji biti opremljeno nameštajem i didaktičkom opremom.
Takođe, Klub volontera NIS-a organizovao je i druženje zaposlenih sa decom. Pred koncert, u foajeu Sava centra, članovi Kluba volontera NIS-a su kroz tematske igrice, crtanje na platnu i komunikaciju sa mališanima preneli još jednu poruku NIS-ovih volontera o važnosti razvoja dece za budućnost naše zemlje.
Na koncertu je nastupio hor „Kolibri“ sa specijalnim gostima Nemanjom Radulovićem i Stefanom Milenkovićem sa pratećim muzičarima.
Simbolično nazvan „Godine uzleta”, program predstavlja nove osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja koje prepoznaju značaj predškolskog doba u razvijanju sposobnosti za celoživotno učenje. Cilj ovog programa je da unapredi kvalitet predškolskog obrazovanja u Srbiji i pomogne deci da steknu veštine neophodne za moderno doba.

Izvor: BIZLife

Foto: NIS

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE