Koncert u "Guarneriusu" uz podršku Nelta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Koncert u “Guarneriusu” uz podršku Nelta

  Zahvaljujući kompaniji Nelt, više od 50 studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti „Guarnerius” a novim, petim ciklusom se ta tradicija nastavlja. Drugim koncertom u okviru 5. ciklusa u petak 8. aprila sa početkom u 20 časova predstaviće se violinistkinja Kata Stojanović u pratnji Gordane Marjanović na klaviru, kao i Bogdan Dobrić na violu uz klavirsku pratnju Nede Hofman. Na programu će biti dela Sibelijusa, Čajkovskog, Paganinija i Bramsa a ulaz na koncert je besplatan.

  Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da promoviše i podržava muzički nadarene akademce što je jedna u nizu aktivnosti i projekata, usmerenih na mlade talente i njihov potencijal, koje Nelt sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja.

  Kata Stojanović je student treće godine osnovnih studija Fakulteta muzičke umetnosti u klasi prof. Maje Jokanović a violinu svira od svoje šeste godine. Kata je dobitnica nagrada na brojnim internacionalnim takmičenjima. Bogdan Dobrić je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Ljubomira Marjanovića. Imao je niz nastupa u zemlji i inostranstvu.

  Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta i 2 kontinenta. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE