"Konstantin" i Morava" pod ISTOM KAPOM

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Konstantin” i Morava” pod ISTOM KAPOM

  Aerodrom Кonstantin Veliki u Nišu i Aerodrom Morava u Кraljevu od sada imaju jedinstvenog operatera, čime je okončan i postupak realizacije Odluke o statusnoj promeni pripajanja niškog aerodroma privrednom društvu “Aerodromi Srbije”, saopštilo je to privredno društvo.

  “Aerodromi Srbije” doo Niš preuzimaju sva prava i obaveze prema trenutno zaposlenima na aerodromu “Кonstantin Veliki”, čije ime ostaje isto bez obzira na promenu osnivača i oni će nastaviti da obavljaju svoje radne obaveze bez prestanka, uz poboljšanje uslova rada.

  Sva prava, obaveze i odgovornosti iz ugovora koje je zaključilo preduzeće Aerodrom Niš, ne samo sa avio-kompanijama, već i sa svim ostalim dobavljačima i korisnicima usluga, preći će u privredno društvo “Aerodromi Srbije” doo Niš.

  Kako je navedeno, Aerodromi Srbije će nastaviti, uz pomoć nadležnog Ministarstva saobraćaja, dalju modernizaciju niškog aerodroma koja se ogleda kroz završetak projekta izgradnje sistema svetlosnog obeležavanja, kao i radove na izradi projektno tehničke dokumentacije za novu terminalnu zgradu.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE