KORIDOR 10 ide na "tehnički pregled"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  KORIDOR 10 ide na “tehnički pregled”

  Zbog problema u izgradnji Koridora 10, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je analizu kompletno izgrađenog autoputa.

  Zajedno sa međunarodnim finansijskim institucijama biće urađene analize kompletnog Koridora 10.

  “Nakon što se završi izgradnja, uradićemo jednu ozbiljnu analizu, jer je bilo puno problema u realizaciji, i sama izgradnja je predugo trajala. Ta analiza i informacije treba da posluže i za neke druge državne organe”, rekla je Mihajlovićeva za TV Hepi.

  Ona je rekla da je tokom izgradnje Koridora 10 bilo puno problema, od toga da neke prethodne vlade nisu na vreme uradile projekte i završile eksproprijaciju, zbog čega su stizali odštetni zahtevi.

  “Danas se više ne radi tako, i svaki projekat koji počinjemo u potpunosti je spreman, i kad je reč o tehničkoj dokumentaciji, i o eksproprijaciji”, rekla je Mihajlovićeva.

  Upitana o naprslinama na auto-putu u Grdeličkoj klisuri, ona je rekla da tako nešto nije smelo da se dogodi.

  “Znam svaki metar ovog auto-puta, poznajem svakog od izvođača i šta su sve uradili da bismo završili ovaj veliki projekat. I nisam spremna da bilo koga optužim ili najavljujem istrage protiv bilo koga dok se ne završi izveštaj stručnjaka kako je do ovog došlo. Sve naprsline su već sanirane o trošku izvođača radova”, istakla je Mihajlovićeva.

  Izvor: MGSI, BIZLife

  Foto: MGSI

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE