Kostiću Povelja za izuzetnost

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kostiću Povelja za izuzetnost

  Privrednik i predsednik MK Grupe Miodrag Kostić i bivši savezni ministar finansija i profesor Ekonomskog fakulteta Jovan Ranković, dobitnici su Povelje za izuzetnost, nagrade koje Savez ekonomista Srbije (SES) tradicionalno dodeljuje istaknutim ličnostima srpske ekonomske i političke scene.

  U prisustvu laureata iz prethodnih godina, g. Kostiću je dodeljeno priznanje za izuzetan doprinos u oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta, dok je g. Rankoviću uručeno priznanje za izuzetan doprinos u oblasti ekonomske teorije i politike.

  Zahvaljujući na priznanju, Miodrag Kostić je istakao da mu je posebno drago što je baš on ove godine prepoznat kao kreator dobrog poslovnog okruženja, saopštila je MK Grupa.

  “Imajući u vidu dobitnike povolje prethodnih godina, svakako da mi imponuje ovo priznanje, kako za mene lično, tako i za zaposlene u kompaniji koju predvodim više od 30 godina. Nagrade poput ove prijaju, ali vas i obavezuju da budete još bolji. Ponosan sam što je kompanija MK Group danas najsnažniji holding u Srbiji jer svojim radom i poslovnim rezultatima unapređujemo ekonomiju naše zemlje.”, izjavio je Kostić.

  Svečani skup upriličen je povodom 70 godina postojanja Saveza ekonomista Srbije u Biblioteci “Nikola Pašić” na Ekonomskom institutu u Beogradu, a proslavi su prisustvovali ugledni privrednici.

  Počev od 2010. godine SES dodeljuje Povelje za izuzetnost velikanima srpske ekonomske i privredne scene. U proteklom periodu Povelja za izuzetan doprinos u oblasti ekonomske teorije dodeljena je: prof. Ljubomir Madžar, prof. Ljubiši Adamoviću, prof. Nikoli Stevanoviću, prof. Pavlu Petroviću i prof. Juriju Bajecu, gosn. Dušanu Vujoviću i prof. Miroljubu Labusu, dok je Povelja za izuzetan doprinos u oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta uručena: Nikoli Pavičiću, Dragoljubu Vukadinoviću, Slobodanu Petroviću, prof. Momčilu Milisavljeviću, Radetu Svilaru, Mići Mićiću i Miodragu Babiću.

  Izvor: Beta

  Foto: MK

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE