Kreći se - samo ne autom i osvoji vredne nagrade

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kreći se – samo ne autom i osvoji vredne nagrade

  Delegacija Evropske unije u Srbiji obeležava ovogodišnju Evropsku nedelju mobilnosti (ENM) pod motom – Mobilnost sa nultom emisijom za sve.

  Tokom cele nedelje od 16.-22. septembra, biće organizovane mnoge onlajn i oflajn aktvnosti i programi uz podršku i učešće EU Delegacije, uključujući i šestodnevni izazov sa vrednim nagradama.

  EU Delegacija poziva sve da učestvuju u obeležavanju Nedelje mobilnosti i osvojite vredne nagrade: vaučer za bicikl, vaučer za električni trotinet ili vaučer za rolere!

  Potrebno je samo da skinete aplikaciju Endomondo na svoj mobilni telefon, napravite nalog, u polju search potražite nalog Samo ne autom 2020, i dodajte EU Delegaciju u prijatelje, nakon čega će vam organizator poslati poziv za učešće u izazovu koji bi trebalo da prihvatite. Izazov će onda biti vidljiv u delu “My Challenges”

  Kada krenete na posao i pokrenete aplikaciju, odaberite jedan od načina kretanja iz padajućeg menija aplikacije koji podrazumevaju vožnju bicikla, pešečenje ili električni trotinet i kretanje rolerima.

  Samim tim što u dane izazova odaberete neki od ovih načina kretanja i pritisnete dugme START, vaš rezultat se automatski beleži u izazovu Samo ne autom 2020, a tabelu možete u svakom trenutku videti odlaskom u sekciju „My Challenges“. Pravo učešća imaju samo rezidenti Srbije.

  Takmičenje je počelo u sredu, 16. septembra u 00:01, i završiće se u ponedeljak, 21. septembra, u ponoć. Rezultati učesnika biće objavljeni 22. septembra. Pobednik će biti onaj ko potroši najviše kalorija.

  Skoro 50 zemalja učestvuje u obeležavanju ENM, a u Srbiji ovim događajem koordiniraju Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Stalna konferencija gradova i opština.

  Dvadeset sedam gradova promovisaće čistu mobilnost kroz događaje i inicijative tokom ENM u Srbiji, a to su: Aleksinac, Beograd, Boljevac, Čajetina, Gornji Milanovac, Kikinda, Kladovo, Kruševac, Kula, Mionica, Niš, Niš Opština Pantelej, Opovo, Vrnjačka Banja, Osečina, Petrovac na Mlavi, Pirot, Plandište, Sokobanja, Sombor, Srbobran, Svilajinac, Užice, Veliko Gradište, Vlasotince, Vrbas, Šabac.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EU info centar

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE