Kriptovalute blokirane zbog internet provajdera - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kriptovalute blokirane zbog internet provajdera

Neki od najvećih svetskih sajtova i onlajn servisa, između ostalog i sajtovi sa kriptovalutama, prestali su da rade zbog infrastrukturnih problema sa “izlaskom na internet” koji kontroliše američki provajder Cloudflare.

Više giganata među vebsajtovima prijavilo je probleme u radu, iako niko nije u početku kao uzrok problema video Cloudflare, javlja Indipendent.

Servis za ćaskanje Discord, koji najčešće za komunikaciju koriste ljubitelji video-igara, kao i nekoliko sajtova sa kriptovalutama, kao i fitnes platforma Peloton onemogućeni su u svom radu.

Internet kompanija Cloudflare svim pomenutim kompanijama, platformama i sajtovima inače omogućava “izlazak na internet”. Sada to nije slučaj i hiljade sajtova pogođeno je ovim problemom.

Jedan od čelnih ljudi Cloudflarea, Metju Prins, u objavi na Tviteru potvrdio je da su svesni problema, dodajući da njihov tim radi na rešavanju problema.

Prins je ubrzo potom objavio da je saobraćaj uspostavljen i da se sajtovi vraćaju u funkciju, te da će detaljniju informaciju kompanija dati kada problem bude u potpunosti otklonjen.

Izvor: RTS, Tanjug

Foto: FI

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE