Kriptovalute blokirane zbog internet provajdera

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kriptovalute blokirane zbog internet provajdera

  Neki od najvećih svetskih sajtova i onlajn servisa, između ostalog i sajtovi sa kriptovalutama, prestali su da rade zbog infrastrukturnih problema sa “izlaskom na internet” koji kontroliše američki provajder Cloudflare.

  Više giganata među vebsajtovima prijavilo je probleme u radu, iako niko nije u početku kao uzrok problema video Cloudflare, javlja Indipendent.

  Servis za ćaskanje Discord, koji najčešće za komunikaciju koriste ljubitelji video-igara, kao i nekoliko sajtova sa kriptovalutama, kao i fitnes platforma Peloton onemogućeni su u svom radu.

  Internet kompanija Cloudflare svim pomenutim kompanijama, platformama i sajtovima inače omogućava “izlazak na internet”. Sada to nije slučaj i hiljade sajtova pogođeno je ovim problemom.

  Jedan od čelnih ljudi Cloudflarea, Metju Prins, u objavi na Tviteru potvrdio je da su svesni problema, dodajući da njihov tim radi na rešavanju problema.

  Prins je ubrzo potom objavio da je saobraćaj uspostavljen i da se sajtovi vraćaju u funkciju, te da će detaljniju informaciju kompanija dati kada problem bude u potpunosti otklonjen.

  Izvor: RTS, Tanjug

  Foto: FI

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE