Krkobabići ODLIČNO posluju u Crnoj Gori

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Krkobabići ODLIČNO posluju u Crnoj Gori

  Podgorička kompanija Jet Direct, koja je u vlasništvu članova porodice srpskog ministra bez portfelja za regionalni razvoj i koordinacijurada javnih preduzeća Milana Krkobabića, širi biznis i imovinu u Crnoj Gori.

  Prema podacima Dana, ta kompanija u prošloj godini kupila je jednostoban stan u blizini naselja Porto Montenegro u Tivtu.

  Nije u potpunosti jasno koliko tačno su predstavnici firme porodice Krkobabić izdvojili za stan od 37 kvadrata u Tivtu, međutim na osnovu finansijskih izveštaja dostavljenih Poreskoj upravi može se zaključiti da ta nekretnina vredi oko 55.000 evra.

  Da Krkobabići dobro posluju u Crnoj Gori potvrđuju bilansi stanja i uspeha Jet Directa, dostavljeni Poreskoj upravi. Tako je prijavljena ukupna dobit te firme, koja je godinama povećavana, i koja je u decembru 2018. godine iznosila 184.365 evra.

  Ministrov brat Nebojša Krkobabić i bratanić Marko Krkobabić vlasnici su polovine podgoričke kompanije. Druga polovina pripada Milutinu Damjanoviću, koji je direktor njihove srpske firme, i Bojanu Repiću, koji je u beogradskoj firmi Jet Direct predstavnik za tehničku podršku.

  Kompanija Jet Direct u Podgorici je osnovana u februaru 2014. godine. U poslednjem finansijskom izveštaju te firme piše da su imali kapital od 260.365 evra.

  Upisano je da firma ima 47.906 evra gotovinskih ekvivalenata i gotovine. Kapital kompanije u 2017. godini iznosio je 246.971 evro. Sa druge strane neraspoređena dobit u 2017. godini bila je 170.971 evro.

  Izvor: CdM

  Foto: PUPS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE