Kuvajte kafu za nove (komšijske) uspomene

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kuvajte kafu za nove (komšijske) uspomene

  Mnogo je lepih trenutaka koji nas vezuju za komšije. Bilo da je reč o druženjima, zajedničkim ispijanjima kafe, slavljenju bitnih životnih momenata ili o osmehu kojim nas često dočekuju po povratku sa putovanja, komšija je često neko čije „Dobar dan“ mnogo znači. Ponekad se ta bliskost može porediti sa onom vezanom za porodicu i prijatelje, pa nije redak slučaj da jedni drugima priteknemo u pomoć kada je to potrebno. Jer, komšija nam je svakako najbliži, barem po mestu stanovanja. Koliko je samo uspomena stvoreno dok smo zajedničkim snagama čistili sneg ili uređivali baštu ispred kuće. I nije ni čudo da postoji narodna izreka koja je od davnina odomaćena kod nas „Dobar komšija zlata vredi“.

  U čast ovakvim neraskidivim vezama koje održavamo, Grand kafa godinama slavi Dan komšija, koji se tradicionalno obeležava poslednjeg petka u maju. I ovoga puta, istim povodom, pozivamo vas da uz druženje, priču, radost, smeh i omiljenu kafu, slavite i uživate u društvu bliskih ljudi.

  Jer, koliko puta vam se desilo da vam je komšija pokucao na vrata, rekavši „Pristavio sam kafu, a ima i kolača“? I vama je baš tu rečenicu bilo potrebno da čujete. Sve su to trenuci koji nam ukazuju na to da komšija ima posebnu važnost u našem životu. I nema lepšeg osećaja nego kada znate da su vam u blizini oni koji su uvek tu kada zatreba ili kada vam je samo potrebno da se sa nekim nasmejete.

  Ne zaboravite da je prijateljstvo, prisnost i druženje u komšiluku jedan od najvažnijh elemenata za život jedne zajednice, i zato zakuvajte jednu i pozovite komšije na kafu. Slavite Dan komšija i dobar komšiluk, ne samo poslednjeg petka u maju, nego svakodnevno.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE