LAŽNA nemačko-ruska NASLEDNICA dobila najmanje 4 godine zatvora

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  LAŽNA nemačko-ruska NASLEDNICA dobila najmanje 4 godine zatvora

  Nemačko-ruska lažna naslednica Ana Sorokin, koja je krajem aprila proglašena krivom za krađu desetine hiljada dolara od banaka, hotela i prijatelja, osuđena je u Njujorku na zatvorsku kaznu od najmanje četiri godine.

  Porparol glavnog tužioca Menhetna rekla je da je Sorokinova dobila kaznu od “od četiri do 12 godina”. Ona je kriva po osam od deset tačaka optužnice, za tešku krađu i za prevaru.

  A kako je to „uspela“?  Zahvaljujući veštim lažima i neobičnoj uverljivosti, mlada žena koja se izdavala za nemačku naslednicu s bogatstvom većim od 60 miliona dolara dobila je desetine hiljada dolara zajma od više banaka.

  Od 2016. do 2017. pod imenom Ana Delvi živela je mesecima u luksuznim hotelima na Menhetnu i putovala privatnim avionima ne plaćajući račune, rekli su njujorški tužitelji ocenivši da je ukupno ukrala 275.000 dolara.

  Sorokin, kći ruskog vozača koji je emigrirao u Nemačku kada je ona imala 16 godina, pokušala je čak, koristeći se lažnim dokumentima, da dobije bankarski zajam od 22 miliona dolara kako bi osnovala privatni klub na Menhetnu.

  Uhapšena je 2017. godine i smeštena u zloglasan zatvor na Rikers Islandu, optužena po deset tačaka za krađu i prevaru.

  Na suđenju je rekla da nije htela da počini krivično delo. Njen advokat  uporedio ju je sa pevačem Frankom Sinatrom na početku karijere, i dodao da je samo htela da uštede vreme i “stvori sebi dobre prilike”.

  Izvor: Index.hr

  Foto: Beta/Steven Hirsch/New York Post via AP, Pool

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE