Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pobedite vrućine bioskopima pored bazena

    Ako želite da se rashladite nakog vrelog letnjeg dana gledajući filmove i odmarajući se na bazenu, onda su neki od popularnih hotela u Americi idelani za vas. Ovi luksuzni hoteli nude bioskop na otvorenom pored svojih bazena.
     
    Spremni ste da se potopite? Zavisno od toga gde putujete ovog leta, postoje četiri mesta gde biste mogli da se brčkate i gledate film u isto vreme.
     
    Beverly Hilton: Moto ovog hotela je „živi i roni u Los Anđelesu“. Ovo popularno mesto je poznato po tome što je nekada u njemu držala časove plivanja’ ’Holivudska Sirena’’ Ešter Vilijams. U znak sećanja, ovaj hotel pruža usluge besplatnih filmova na ekranu od preko 18 metara. Filmovi su otvoreni za goste hotela kao i za bilo koga ko bi došao da gleda film i uživa.

    Innisbrook Utočište: Ovaj bazen nalazi se severno od Tampe. Ima oblik čudovišta iz Loh Nesa zapremine od skoro 500m kubnih sa peščanim ulazom, vodopadom, itd. Subotom uveče, 30 minuta pre zalaska sunca, gosti dolaze na bojenje lica, razne kvizove i takmičenja, a nakon toga se sjate u bazenu na porodično gledanje filmova.


    Fermont Dallas: Danju, otvoreni bazen na trećem spratu ovog visokog hotela nudi panoramu na Dalas. U 8:30 petkom uveče, ipak je centar pažnje bioskop pored tog bazena gde gosti i posetioci mogu da gledaju besplatne filmove.

    Boiz Hotel: U ovom hotelu smešten je bazen u zatvorenom prostoru sa ekranom od 9 metara. Ovaj hotel u državi Ajdaho pušta filmove tokom cele godine petkom i subotom uveče.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE