Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Povratak Tajgera Vudsa

    Mase su pozdravile golfera Tajger Vudsa u svom povratku na terene  u četvrtak, nakon tromesečnog odustva zbog povrede kolena i ahilove tetive. Tajger je zaigrao prvi put nakon 3 meseca na Svetskom golf šampionatu u Ohaju.
     
    Njegov prvi udarac nije bio i njegov najbolji, otišao je previše u desno, ali Tajger je u narednim udarcima ispravio tu grešku i pogodio rupu.

    Iako je pobedio na ovom turniru rekordnih sedam puta, ovoga puta će igrati bez svog dugogodišnjeg nosača palica, Stiva Vilijamsa. Vuds je najavio da neće više igrati sa Vilijamsom čime je prekinuo njihovu 12 godina dugu zajedničku karijeru.
     
    Kada su bili upitani o ovoj odluci, Vuds je rekao kako je osećao vreme za promenu, a Vilijams kako je osećao da je protraćio zadnje 2 godine.

    Pričajući sa reporterima nakon treninga u četvrtak, Vuds je izjavio da se oseća bolje nego ikad u zadnjih nekoliko godina i da ne oseća posledice operacije kolena.

    Vuds je osvojio 71 PGA turnir u svojoj karijeri, uključujući 14 velikih šampionata, ali nije osvojio turnir još od početka serije skandala vezanih za njegov privatni život.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE