Noć kupovine u Beogradu i Nišu 14. oktobra

PinterestFacebookTwitterShare

Tradicionalna manifestacija “Noć kupovine” (“Pervol Grazia shopping night”) biće održana 14. oktobra u Beogradu i Nišu, a trajaće od 19 sati do ponoći na tri lokacije.

Karneval kupovine i zabave u Beogradu biće organizovan na dve lokacije u Knez Mihailovoj ulici i u Tržnom centru “Delta Siti”, dok će se Nišlije zabavljati i kupovati po povoljnim cenama u Tržnom centru “Forum”.

Posetioci manifestacije moći će da kupuje kvalitetne stvari, poznatih brendova u više od 250 prodavnica, po cenama nižim za 10 do 75 odsto, najavili su organizatori na konferenciji za novinare u beogradskom restoranu “Colonial sun”.

U Knez Mihailovoj ulici kupoholičari će moći da se zabave uz “Spektakl na štiklama”, gde će nastupiti pet najboljih dama iz cele Srbije, a biće organizovana i humanitarna akcija Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, pa će svi koji budu donirali po 100 dinara dobiti poklon.

U “Delta Sitiju” proslava će biti organizovana u znaku pedesetih godina, dok će u niškom “Forumu”, takođe, biti dosta muzike, iznenađenja i poklona za posetioce.

Noć kupovine organizovana je pod pokroviteljstvom Skupštine Beograda i Skupštine Niša, izdavačke kuće “Atica Media SRB” i magazina “Grazia”, a generalni sponzor manifestacije je “Perwol”.