Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Noć kupovine u Beogradu i Nišu 14. oktobra

    Tradicionalna manifestacija „Noć kupovine“ („Pervol Grazia shopping night“) biće održana 14. oktobra u Beogradu i Nišu, a trajaće od 19 sati do ponoći na tri lokacije.

    Karneval kupovine i zabave u Beogradu biće organizovan na dve lokacije u Knez Mihailovoj ulici i u Tržnom centru „Delta Siti“, dok će se Nišlije zabavljati i kupovati po povoljnim cenama u Tržnom centru „Forum“.

    Posetioci manifestacije moći će da kupuje kvalitetne stvari, poznatih brendova u više od 250 prodavnica, po cenama nižim za 10 do 75 odsto, najavili su organizatori na konferenciji za novinare u beogradskom restoranu „Colonial sun“.

    U Knez Mihailovoj ulici kupoholičari će moći da se zabave uz „Spektakl na štiklama“, gde će nastupiti pet najboljih dama iz cele Srbije, a biće organizovana i humanitarna akcija Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, pa će svi koji budu donirali po 100 dinara dobiti poklon.

    U „Delta Sitiju“ proslava će biti organizovana u znaku pedesetih godina, dok će u niškom „Forumu“, takođe, biti dosta muzike, iznenađenja i poklona za posetioce.

    Noć kupovine organizovana je pod pokroviteljstvom Skupštine Beograda i Skupštine Niša, izdavačke kuće „Atica Media SRB“ i magazina „Grazia“, a generalni sponzor manifestacije je „Perwol“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE