Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Izaberite čizme koje odgovaraju vašoj građi

    Stigle su jesenje kiše i vreme je za kupovinu čizama. Kada razmišljate o tome koji je oblik čizme i potpetice najbolji za vas, uzmite u obzir vaš oblik tela i šta će ga dovesti u ravnotežu.

    Stileto potpetice sa svojim dugom tankom vretenastim oblikom su najbolje za osobe sa krhkom građom, kao i ženama sa uskim gležnjevima i listovima. Slagana peta je bolja za one sa oblinama u kuku, butinama i jačim listovima i gležnjevima.

    Platforme mogu da odgovaraju i mršavijim i damama sa oblinama, u zavisnosti od izgleda same platforme. Štikle koje su debele kod pete ali se sužavaju prema podu su dobre za sve oblike tela, jer odaju utisak čvrstine.

    Ravne čizme najbolje pristaju damama sa dužim nogama. S druge strane, mačija peta laska ženama sa srazmerno kraćim nogama. Platforme u obliku klina su odlične za svaku ženu sa kraćim nogama koje žele dodatnu visinu, ali ne nužno i visoke pete.

    Čizme do kolena univerzalno dobro stoje svima, samo ako možete da pronađete one koje odgovaraju vašim listovima. Čizme ne bi smele da su komotne, ali ni da budu preterano uske. U čizmama do kolena vaše noge izgledaju duže i tanje, zbog čega su toliko odlične. Ako imate kraće noge, izbegavajte one sa dosta kopči, kaiševa ili drugih horizontalnih detalja, jer to će vizuelno skratiti dužinu nogu. to će vizuelno skratiti dužinu nogu.

    Čizme do pola lista su dobre samo za one sa tankom listovima, jer će vizuelno povećati obim noge. Čizme do gležnja se mogu nositi uz pantalone, ali ako želite da ih nosite sa suknjama ili haljinama, trebalo bi da budu uske oko skočnog zgloba, a vaša suknja bi trebalo da bude dužine tik iznad kolena.

    Kada želite da izdužite vaše noge, izaberite duže, dobro uklopljene čizme sa malo detalja i sa obaveznom petom. Uparite boju čarapa sa bojom čizama da dodatno produžite noge. Dame sa dugim nogama mogu birati čizme sa više detalja, a čarape ne moraju da se podudaraju.

    I na kraju već godinama popularne gumene čizme. Nemojte preterano da borate pantalone iznad čizama jer izgleda aljkavo, a ako imate previše materijala u samoj čizmi, biće vam neprijatne za nošenje. Uz gumene čizme najbolje pristaju uske farmerke, helanke ili grilonke sa suknjom.

    Koordinirajte boju čizama sa ostatkom vaše odeće. Crne čizme su moderne i odgovaraju različitim bojama pantalona i bluza. Braon čizme ne pristaju baš uz sve, ali sa tamno plavim farmerkama su neprikosnovene. Izbegavajte preterano jarke boje, jer možda već sledeće godine neće više biti u trendu, a obuća koja se ne nosi je bačen novac.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE