Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Povratna avionska karta za praznike u Rimu 80 evra

    Ukoliko odlučite da zimske praznike provede u nekoj od evropskih metropola, sad je pravi trenutak da rezervišete avio-karte jer ćete tako proći najjeftinije. Cene povratnih karata do Rima, Beča ili Dortmunda ne prelaze 100 evra ukoliko ih kupite par meseci ranije. Zanimljivo je da do Brisela i nazad možete da otputujete za svega 50 evra.
     

    Najjeftinije će vas stajati povratna karta do Brisela jer ako letite niskotarifnom kompanijom „Viz er”, moraćete da izdvojite svega 50 evra po osobi. Međutim, nećete skupo proći ni ako odlučite da praznike provedete i u nekoj drugoj evropskoj metropoli. Do Rima i nazad će vam, na primer, za avionsku kartu trebati 80 evra, a povratna karta do Londona, ukoliko je sada rezervišete, staje 100 evra.

    Ono što je zanimljivo jeste da će građani Srbije od ovog novembra moći da lete i do Dubaija po jako povoljnim cenama. Naime, niskotarifna kompanija „Flaj Dubai“ od 10. novembra 2011. godine uvodi direktan let na liniji Beograd-Dubai. Letovi na ovoj liniji će se odvijati četiri puta nedeljno. Cena karte u jednom pravcu Dubai-Beograd biće od 160 evra, dok će u pravcu Beograd-Dubai iznositi oko 170 evra.

    Ova cena podrazumeva prtljag do sedam kilograma i jednu manju torbu, odnosno torbu za laptop. Oni koji se odluče da ove godine praznike provedu u Barseloni, jeftino mogu da prođu putujući kompanjom „Sener”. Ukoliko se karta rezerviše sada za kraj decembra, oba pravca sa svim pripadajućim taksama staju 140 evra.
     

    Cena povratnih karata za termine oko Nove Godine

    Beč –  „Flaj Niki” 90 evra
    Dubai –  „Flaj Dubai” 330 evra
    Barselona –  „Spen er” 140 evra
    Rim –  „Viz er” 80 evra
    Brisel –  Šarloa „Viz er” 50 evra
    Dortmund – „Viz er” 60 evra
    London –  „Viz er” 100 evra

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE