Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Slonić Dambo napunio 70 godina

    Slonić po imenu Dambo, koji je mogao da leti  pomoću svojih velikih ušiju, napunio je 70 godina. Kada se pojavio na ekranima 23. oktobra 1941. godine sivi mališan postao je ljubimac i mlađe i starije publike.


    Producenti iz Disney nisu imali velika očekivanja za ovaj film jer je planirano da bude kratak. Takođe je imao mali budžet pa nije planiran veliki uspeh, nego samo pokrivanje finansijskih troškova i predstavljanje novog lika, prenosi nam Disney Dreaming.

    Međutim, snažna priča i vrlo osobene karakteristike slonića pobedile su negativne prognoze i oduševile kritičare. Ovaj crtani film je povratak izvornom humoru crtića za najmlađe i zato mu se producenti rado vraćaju u novim izdanjima. Iako često neshvaćen i diskriminisan u filmu, mali slonić Dambo izborio se za svoje mesto u istoriji.

    Ono što je zanimljivo jeste da je ovo Disneyev četvrti animirani film. Još prije 70 godina, Disney je ekspereimentisao sa animacijama, a ovaj film se sjajnim prelazima i pejzažima može takmičiti sa filmovima moderne animacije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE