Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO): Okupacija Vol Strita i u popularnom South Parku

    Kako to obično biva, ekipa poznatog komičnog animiranog serijala South Park i ovog puta je popratila glavna dešavanja u svetu. U centru pažnje se našao pokret Okupacija Vol Strita. 



    x x x x

    Occupy Wall Street i u popularnom South Parku

    Iako ne sasvim direktno, u najnovijoj epizodi je ipak bilo humora na račun ovog pokreta. U osnovnoj školi South Parka se pojavila parola „Mi činimo 99 posto“, što su uzvikivali i aktivisti pokreta na protestima.

    Naime, Predsednički savet fitnesa, sporta i ishrane kaznio je školu zbog katastrofalnog zdravlja učenika. Savet je procenio da je jedan od učenika toliko zdravstveno „zakržljao“ da je slika njegovog zdravlja gora nego kod 70-godišnjaka. Nakon toga razred je optužio Eric Cartmana.



    „Znam kako ovo funkcioniše. Vi ste onih 99 posto, a ja jedan“, odgovorio im je Cartman ljutito. Tad su mu igračke priskočile u pomoć tešeći ga da je Barak Obama glavni krivac.

    U ovoj epizodi neki od učenika osnivaju sopstveni pokret pod nazivom „Occupy Red Robin“ te prave pravu pometnju zbog toga što škola ne želi da promeni način ocenjivanja, dok im animirani Majkl Mur poručuje da su budućnost Amerike.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE