Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ana Ivanović osvojila turnir na Baliju

    Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je turnir na Baliju, poslednje WTA takmičenje u 2011. godini.
     

    Ivanovićeva je na svoj 24. rođendan bila ubedljiva protiv Španjolke Anabel Medine Gariges sa 6:3, 6:0 i osvojila 11. titulu u svojoj karijeri.
     
    Ana je tako godinu ipak završila sa trofejom, pošto je slavila u prvom finalu od prošle godine kada je slavila upravo na Baliju. U meču za treće mesto na turniru u Indineziji Nađa Petrova je savladala Danijelu Hantuhovu sa 6:2, 5:7, 6:0.
     
    Ivanovićeva je dobila specijalnu pozivnicu organizatora na Baliju kako bi branila titulu, iako na ovom turniru učestvuju samo teniserke sa osvojenim trofejem tokom godine. Sa druge strane, Medina Gariges je osvojila dve titule u 2011. godini (Eštoril, Palermo).
     
    Ivanovićeva je u prvom kolu pobedila Robertu Vinči sa 6:3, 6:3, a u polufinalu je bila bolja od Nađe Petrove sa 6:1, 7:5. Medini Gariges je do finala stigla posle dve predaje njenih rivalki.

    U prvom kolu povukla se prva nositeljka Marion Bartoli posle 4:6, 7:6, 1:0 za Španjolku, dok je u polufinalu odustala Sabina Lisicki posle 6:3, 4:6, 4:0 za Medinu Gariges.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE