Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    “Bg za Dž“ za sve građane i turiste u prestonici

    Turistička agencija “Cepelin“ predstavila je u Beogradu projekat “Bg za Dž“ u okviru koga će ovdašnji stanovnici, ali i gosti tokom dvočasovne šetnje moći bolje da upoznaju glavni grad Srbije.
     

    Kako je Tanjugu rekla predstavnica ove agencije Marina Filipović, šetnja će biti organizovana svake prve subote u mesecu, a zainteresovani treba da se jave pet dana ranije.

    “Pre dve nedelje smo dobili ideju da našim sugrađanima poklonimo besplatnu šetnju po Beogradu, jer smo shvatili da ljudi žive užurbano i nemaju vremena da upoznaju grad u kome žive, rade ili studiraju“, objasnila je Filipović.

    Zato će žitelji Beograda tokom šetnje moći da saznaju neke interesantne činjenice o gradu, ne na suvoparan način da ih vodič zatrpava datumima, nego će čuti zanimljive podatke o određenoj lokaciji, kako nikom ne bi bilo dosadno ta dva sata, istakla je Filipović.

    Tokom jučerašnje šetenje, vodič je grupu upoznao sa Trgom Republike, Knez Mihailovom ulicom, Konakom kneginje Milice, Sabornom crkvom i Kalemegdanom, a već naredni put to će biti neke nove lokacije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE