Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Albanija – najbolja destinacija za 2012.?

    Prestižni turistički vodič Frommer’s za najbolje destinacije 2012. predlaže – Albaniju.
     
    „Nerazvijena, ali nadasve pristupačna, albanska rivijera ima prirodne lepote, kao i prekrasna  Hrvatska, samo što nema tolike gužve, a i uz to je puno jeftinija,“ stoji u Frommer’s vodiču za najbolje destinacije za 2012. godinu. Albanija se našla u kategoriji najjeftinije destinacije.
     
    Za sve svetske putnike “biblija” je Frommer’s vodič koji je poznat po svojim savetima kako putovati što jeftinije. Svake godine urednici i novinari sastave listu top destinacija za iduću godinu, a ove godine izbor je bio najteži. Destinacije su podeljene u top mesta i u kategorije po kvalitetama koje nude posetiocima.

    Top destinacije koje obavezno trebate posetiti su Zaliv Fundy u Kanadi, Bejrut u Libanu, Chongqing u Kini, Curacao na Karibima, Gana, Fukuoka u Japanu,  Girona u Španiji, Greenwich u Velikoj Britaniji, Kansas City u SAD-u i poluostrvo Yucatan u Meksiku.

    Najbolja destinacija za pustolovinu je Moab u državi Juta, najbolja plaža Hanalei na Havajima, grad za odmor je Čikago u državi Illinois, destinacija za krstarenje Tromso u Norveškoj, najugroženije mesto je Aysen u Čileu, najbolje odredište za porodicu je Nacionalni park Greta Smoky Mountain u SAD-u, za gastronome je idealno mesto Lima u Peruu, najbolje mesto za “izgubiti” se ostrva Whitsunday u Australiji, najjeftinije ja Albanija, a omiljena destinacija turista je Turska.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE