Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zapalila ljudima kuću zbog prekida Fejsbuk prijateljstva

    Kako vi reagujete na prekid Fejsbuk prijateljstva? Nadamo se da bez obzira koliko vas to u nekom trenutku pogodilo, nećete preuzimati ovakve metode.
     
    Naime, Dženifer Kristin Heris (30) uhapšena je u Ajovi jer je pokušala da zapali kuću jednom paru koji ju je, nakon jedne rasprave, izbacio sa liste prijatelja na Fejsbuku. Optužena je za podmetanje požara.


     Zadržana je u zatvoru i određena joj je kaucija od 100.000 dolara jer je navodno podmetnula požar u garaži Džima i Niki Rasmusen i tako primorala par da pobegne iz svoje kuće u sred noći, piše „Des Moines Register“, prenosi 24 sata.

    Najpre se zbog požara koji se brzo proširio, srušio krov garaže, a onda je vatra zahvatila i jednu stranu kuće. Rasmuseni su uspeli da pobegnu samo zato što ih je probudila buka.

    Prema navodima policije Herisova se odlučila da podmetne požar nakon rasprave koju je imala sa Niki na društvenoj mreži Fejsbuk.

    Detektiv Džek Kamerik kaže da su nekadašnje dve najbolje prijateljice planirale zabavu, a pozive prijateljima su uputile preko Fejsbuka.

    – Datum zabave se približavao, a puno prijatelja je otkazalo dolazak. Izgledalo je kao da će njihova žurka propasti, ali zato je rasprava procvetala – kaže detektiv.

    Tenzija između Niki i Dženifer je poprimila tolike razmere da su Rasmuseni, kada ih je policija upitala ko bi želeo da im naudi, istog trenutka odgovorili: “Dženifer”!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE