Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rasprodaja imovine Majkla Džeksona

    Krevet u kojem je preminuo Majkl Džekson samo je jedan od nekoliko stotina predmeta iz kuće kralja popa koji će se naći narednog meseca na aukciji.

    „Želimo da sačuvamo istoriju ovih predmeta“, kazao je za AP predsednik aukcijske kuće „Džulijen“ koja će organizovati licitaciju nameštaja, slika i skulptura koji su ukrašavali Džeksonov dom u trenutku kada se pripremao za povratak na muzičku scenu.

    Trospratna kuća na Holmbi Hilsu, u kojoj je slavni pevač živeo sa svojom decom od decembra 2008. do smrti u junu 2009. godine, biće predmet zasebne prodaje.

    Očekuje se da mala tabla koja je stajala u kuhinji i na kojoj je jedno od Džeksonove dece ostavilo poruku – „Ja (srce) tatu. Nasmeši se, to ne košta ništa“, dostigne cenu od najmanje 400 dolara.

    Na aukciji će se naći i predmeti iz sobe u kojoj je pevač pronađen mrtav kao što su fotelje umrljane šminkom i krevet na kojem je izdahnuo.

    Sama kuća, sagrađena 2000. u duhu francuskog dvorca, procenjena je na 18 miliona dolara. Ima šest spavaćih soba, ogromnu trpezariju, nekoliko salona, deset kamina, vinski podrum, bioskopsku salu, fitnes centar i bazen.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE