Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) YouTube: 100.000 funti za porodice sa hit snimkom

    Videoservis YouTube nagrađuje porodice čiji objavljeni video postane izuzetno popularan među korisnicima ove internet-stranice. Kako piše londonski Telegraph, neke od porodica su dobili nagrade u iznosu od preko 100.000 funti.

    Ovaj dogovor je zapravo partnerstvo YouTubea i porodica širom sveta, kojim porodice mogu dobiti i preko 100.000 funti ukoliko njihov video bude pregledan određen broj puta.

    Na videoservisu YouTube je moguće pronaći brojne smešne porodične snimke. Snimci se pregledaju, a nakon toga se uploaduju na stranicu. Ukoliko video postane izuzetno popularan, zvaničnici YouTubea kontaktiraju osobu koja ga je uploadovala, pa joj ponude novčanu nagradu.
    Takođe, postoji i varijanta da sami roditelji kontaktiraju YouTube ako misle da će snimak postati hit .

    Korisnik YouTubea Hauard Dejvis-Kar, čiji je kućni video na kojem njegov sin Čarli grize prst svog brata Harija pregledan gotovo 400 miliona puta, kaže da je dobio više od 100.000 funti nagrade. „Otkako su se dečaci rodili, ja sam ih snimao. ‘Charlie bit my finger-again’, je bio jedan od prvih snimaka koje sam objavio na internetu. Želeo sam ga podeliti sa kumom moje dece koji živi u Koloradu“, rekao je Dejvis-Kar za The Sunday Times.

    Dejvid Devor, koji je snimio svog sina dok je još uvek bio pod anestezijom koju je dobio kod stomatologa 2008. godine, zaradio je gotovo 100.000 funti u godini u kojoj je objavio video na YouTubeu.

    Keti Klem je snimila reakciju svoje kćerke Lili kada je čula za putovanje u Diznilend. Ona je zaradila više od 3.000 funti, a video je pogledalo oko pet miliona korisnika.

     
    Video sedamnaestomesečnih blizanaca Randija Mekentija je pregledan 50 miliona puta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE