Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Udobnost u krošnjama Floride

    Nudeći luksuznu udobnost, gostinska kuća „Casey Key“ predstavlja most između savremenih stilova i prirodnog okruženja…

    Projektni zadatak vlasnika sažet je u jednu rečenicu: „Poštujte zemljište, a ostalo će doći samo“. Tako je nastala mala porodična kuća za goste, smeštena među krošnjama zelenih hrastova, koja se nalazi na peščanom sprudu. Na toj lokaciji je ostrvo široko samo oko 180 metara, a proteže se između Meksičkog i Sarasota zaliva. Različita od istoka ka zapadu, ovde se mogu videti plitke vode zaliva, mangrove, krošnje hrastova, peščani greben, dina, plaža i zaliv.

    Oblici grana, koje je oblikovao preovlađujujući primorski vetar sa zapada, bili su inspiracija za oblikovanje strukture.
     
    „Kuća u drveću“ se sastoji od malog prostora, koji uključuje spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, čajnu kuhinju i potkrovlje. Enterijer potkrovlja definisan je drvenim zaobljenim gredama i lamperijom od čempresa na zidovima, koja nenamerno aludira na ambijent zaliva i drvenu konstrukciju trupa broda. U skladu sa oblikom koji podseća na ležaljku, gostinska kuća je sinonim za leto, opuštanje i odmor posle ručka. Lepo prirodno drvo, bež i bela boja, moderan dizajn,veliki prozori i terasa, pružaju korisnicima savršenu komunikaciju sa prirodom.

    Kao velika čaura, okružena bujnim lišćem i plavom vodom, njena jedinstvena estetika će svaki put zadiviti rodbinu i prijatelje koji dolaze u posetu. To je pravo mesto za opuštanje…

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE