Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Zavirite u savršen stan na Menhetnu

    Bivši čelni čovek Citibanke Sanford Vejl odlučio je da stavi na prodaju svoj sve samo ne skroman dom na Menhetnu i to za početnu cenu od 88 miliona dolara.

    Grandiozan penthaus nalazi se u blizini Central Parka. Cena je, naravno, prava sitnica, neverovatnih 88 miliiona dolara, što je dvostruko više od cene koju je Vejl platio za taj stan pre četiri godine.

    Stan ima deset soba, od čega četiri spavaće, sedam kupatila, a glavna spavaća soba je ovalnog oblika i posebno je dizajnirana kako bi vlasnici mogli uživati u zalasku sunca iznad njujorškog Central Parka. Stan zauzima celi dvadeseti sprat jedne od najtraženijih i najskupljih stambenih zgrada u Njujorku. Vejlov penthaus ima terasu i vrt koji se prostire na tri strane stana.

    Vejl je izjavio da su ovo teška vremena kad je došlo vreme da bogati Amerikanci postanu tiši. Tvrdi da će donirati deo sredstava od prodanog stana u dobrotvorne svrhe. Nakon prodaje Vejlovi planiraju da se presele u manji stan na šestom spratu iste zgrade.   U istoj zgradi stanove imaju Sting i Denzel Vošington.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE