Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Svakodnevne i svečane frizure za dugu kosu

    Kod raspuštene dugačke kose nema puno mudrovanja – sve zavisi od toga kakvu kosu imate i kako ste ošišani. Sami ćete najbolje znati kako da stilizujete svoje pramenove, a ako govorimo o trendovima za ovu sezonu, trenutno su popularne krupne uredne kovrdže i kosa s puno volumena  uz teme u stilu sedamdesetih.
     
    Ako ne želite potpuno raspuštenu kosu, onda je polupodignuta kosa savršena za vas. Ovako imate najbolje od dva „sveta“, eleganciju podignute frizure i ležernost i raskoš raspuštene kose.

    Bilo da se radi o svakodnevnim ili svečanim prilikama – punđa je uvek dobar izbor. Moguće je napraviti različiter varijante, od visoko podignute ili niske punđe, raščupane ili glatke, s trakom ili maramom ili nekim drugim ukrasom u kosi… Sve ovo zavisi od toga kakav efekat želite postići i kakvu kosu imate. Ako imate prirodno glatku kosu, normalno je da će vam bolje pristajati zaglađene punđe, i obrnuto  – valovitima pomalo ležerne i raščupane.

    Ako vam je i punđa prevelik izazov, za vas je onda rep, koji ne mora biti dosadan. Blago natapirajte kosu i dodajte volumena. Odlučite se za kombinaciju zaglađene i raščupane kose, ili uz pomoć nekoliko gumica za kosu postignite efektan i zanimljiv izgled. Za rep su se ove sezone odlučili i stručnjaci na Marc Jacobsovoj, Herve Leger i Gucci modnim revijama.

    Želite nešto interesantno? Onda se odlučite za neku od varijacija pletenice. Bilo da se radi o podignutoj frizuri ili niskoj – pletenica je uvek zanimljiva, elegantna i savršena za sve prilike.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE