Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje Expo-zim 2011

    Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije “Expo – zim 2011″ počinje danas u hali 4 Beogradskog sajma i trajaće do 11. decembra.

    Na sajmu će se naći više od 60 izlagača, a posetioci će moći da kupe opremu i turističke aranžmane sa popustima. Na ovogodišnjem “Expo-zimu” učestvovaće domaći uvoznici i proizvođači zimske sportske opreme, zastupnici najpoznatijih svetskih brendova, zimski turistički centri, domaće i inostrane turističke agencije.

    Posetioci će moći da kupe opremu i turističke aranžmane sa popustima, a Skijališta Srbije, koja će predstaviti ponudu najpoznatijih srpskih skijaških centara – Kopaonika, Zlatibora i Stare planine, daće 10 odsto popusta na cenu ski pasova za predstojeću zimsku sezonu.

    Generalni sekretar Asocijacije “Sport za sve”, koja je suoorganizator “Expo-zim 2011″ Petar Stakić istakao je da će, tradicionalno, biti organizovan komision polovne robe, a da će biti i onih koji će, po sistemu staro za novo, menjati robu direktno.

    U toku sajma biće organizovana i humanitarna akcija prikupljanja polovne skijaške opreme za učesnike Dečijeg zimskog festivala na Tari. „Veliki broj mališana nema mogućnost da kupi novu opremu i mi ćemo sve što prikupimo odneti u februaru na Taru, gde se okupljaju deca sa prostora bivše Jugoslavije“, rekao je Stakić.

    Cena ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 150 dinara. Radno vreme sajma biće svakog dana od 10 do 20 sati.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE