Počinje zimska sezona na Kopaoniku

PinterestFacebookTwitterShare

Povodom svečanog otvaranja zimske sezone na Kopaoniku, MK Mountain Resort je organizovao drugu po redu manifestaciju „Ski Opening“, u periodu od 8. do 12. decembra.  
 
Gostima najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku, obezbeđen je gratis dvodnevni ski pass u toku trajanja ski & snowboard vikenda. Za posetioce je organizovana ski i snowboard škola, apres ski žurke u ritmu najpoznatijih DJ-eva na šetalištu Beogradske avenije ispred hotela Grand, kao i Grafit party, Orange party i Promo Big Snow party u okviru apartmanskog kompleksa Konaci, brojna sportska takmičenja i nagradne igre.
 
U subotu, 10. decembra, svi posetioci ski centra Kopaonik moćiće da prisustvuju svečanoj dodeli nagrade „Best Balkan Winter Resort 2011“, koju dodeljuje balkanska alijansa hotela „BAHA“, a koja je ove godine pripala upravo kompaniji MK Mountain Resort, u čijem sastavu su Grand Hotel & Spa****, Family Hotel Angella**** i Apartments Konaci, sa preko 1500 ležajeva.
                                                                                                                   
 – Kopaonik se i ove godine pozicionirao kao centralna skijaška destinacija Srbije i jedna od najboljih u regionu. Popunjenost naših smeštajnih kapaciteta tokom Ski Openinga je bila stoprocentna. Pored domaćih turista, koji su se masovno vratili na omiljenu srpsku planinu, vratili su se i Crnogorci, Makedonci i drugi gosti iz regiona, a već početkom januara sledeće godine, očekuje se veliki broj gostiju iz Rusije i Belorusije – istakao je Nikola Avram, predsednik UO kompanije MK Mountain Resort.
 
Tokom trodnevnog boravka, članovima medijskih redakcija iz Srbije i regiona prezentovani su do sada realizovani projekti kompanije MK MK Mountain Resort, kao i planirane aktivnosti za narednu zimsku sezonu. Najavljen je i predstojeći The Big Snow Fest, veliki evropski muzički festival, koji će u martu sledeće godine biti održan na Kopaoniku, u organizaciji vodećeg svetskog touroperatora Thomas Cook, u realizaciji Exit tima i MK Mountain Resorta, a uz podršku Ministartsva ekonomije i regionalnog razvoja Vlade RS i JP Skijališta Srbije.
 
MK Mountain Resort je organizator i inicijator prve manifestacije Ski Opening na Kopaoniku, 2010 godine. Manifestaciju je posetilo preko 2000 gostiju. Ove godine očekuje se očekuje preko 3000 gostiju.
 
Kopaonik, najpoznatiji ski centar u Srbiji, jedan je od mesta koji tokom zimske sezone nudi idealne uslove za porodični odmor. „Planina sunca“ za turiste postaje sve privlačnija. Uzimajući u obzir cene i kvalitet, kao i blizinu destinacije, porodični odmor će ove zime biti najpovoljniji na Kopaoniku.