Rasprodati najskuplji aranžamani na Zlatiboru

PinterestFacebookTwitterShare

Na Zlatiboru više nema mesta za doček Nove godine u najskupljim hotelima gde su cene trodnevnih novogodišnjih aranžmana bile po osobi od 27.830 dinara u hotelu Palisad, do 100 hiljada u apartmanskom smeštaju u hotela Mona, saopštio je direktor Turističke organizacije Zlatibor Darko Đurović.
 
Popunjenost kapaciteta je skoro 100 osto, kaže Đurović, a slobodnih mesta ima još u privatnom smeštaju i malom broju hotela. “Cene su na prošlogodišnjem nivou, tako da se od 2 000 dinara može naći apartman u privatnom smeštaju i soba od po 600 dinara po ležaju, dok je cena polupansiona u hotelima od 1900 i od 2400 dinara za apartmanski smeštaj”, kaže Đurović. On ističe da Turistička organizacija i ove godine organizuje doček Nove godine na Kraljevom trgu na Zlatiboru, gde će goste u novogodišnjoj noći zabavljati OK bend i trubači, uz tradicionalni ponoćni vatromet.
 
Ukoliko vremenski uslovi dozvole ski centar Tornik počeće rad uoči Nove godine, pa će gosti Zlatibora imati na raspolaganju i skijanje u ovom ski centru, udaljenom devet kilometara od centra Zlatibora.