Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi Telenorov kalendar – promocija olimpijskih vrednosti

     
    Inspirisan olimpijskim vrednostima i generalnim sponzorstvom Olimpijskog tima Srbije, Telenor je promovisao kalendar za narednu godinu pod nazivom „Daj sve od sebe“.
     
    I ovaj Telenorov kalendar za sebe predstavlja umetničko delo koje, povezujući sportove i ljudske osobine, poziva publiku na razmišljanje o sopstvenim životnim utakmicama.
     
    Kalendar je proizvod zajedničkog višemesečnog rada kreativnog tima Telenora i tima koji je predvodio Mane Radmanović, vizuelni umetnik, a činili su ga: Jordan Cvetanović, dramski pisac, i troje mladih umetnika Monika Lang, Vesna Pešić i Nebojša Cvetković.
     

     
    „Bilo je kao trčati maraton. Velika tema, velika odgovornost. Od malena pratim olimpijske igre i mislim da je to jedan od najveličanstvenijih događaja u istoriji čovečanstva, koji ne slavi samo sport, već i ljudske vrednosti. Nadam se da ćemo uz pomoć Telenorovog kalendara uspeti ljude da ubedimo koliko je bitno da veruju u sebe“, kaže Mane Radmanović.
     
    Umetničke ilustracije svakog meseca predstavljaju po jedan olimpijski sport kroz koje su umetnici pokušali da približe publici ljudske osobine uz čiju pomoć je moguće postići bilo kakav uspeh, ne samo sportski. U samom kalendarijumu nalaze se i zanimljivi podaci i postignuća naših sportista od prvog učešća na Olimpijskim igrama, 1912. godine.
     
    „Svesni činjenice da uspeh ne dolazi sam od sebe i da je podrška u ostvarenju i najmanjeg cilja najvažnije što možete da pružite nekome ko je jak i sposoban da osvoji svet, i dalje želimo da budemo svedoci uspeha Olimpijskog tima Srbije. Želimo da zajedno sa njima stojimo na pobedničkom postolju i slavimo domete našeg sporta“, kaže Sandra Štajner, izvršna direktorka Korporativnih komunikacija Telenora.
     

     
    Tiraž kalendara je neograničen zahvaljujući elektronskim verzijama u formi vidžeta i mobilne aplikacije, koji se mogu preuzeti na adresama: http://www.telenor.rs/info/kalendar2012 i http://wap.telenor.rs.  

    Na Telenorovoj Fejsbuk strani zainteresovani mogu da se igraju ilustracijama kalendara: www.facebook.com/TelenorSrbija.
     
    „Daj sve od sebe“ je peti po redu Telenorov kalendar koji promoviše univerzalne ljudske vrednosti koje su, ujedno, i vrednosti Telenora. Kao i do sada, njegova svrha je da se afirmišu mladi umetnici, kojima se na ovaj način stvara prostor za rad.
     
    Informacije o svim Telenorovim kalendarima mogu se pronaći na:
    www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Korporativna-odgovornost/Telenor-kalendari

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE