Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Pogledajte Mamićevo gostovanje na HRT-u

    Cela hrvatska fudbalska javnost verovatno je juče bila uz televizor i gledala gostovanje Zdravka Mamića, prvog čoveka Dinama iz Zagreba, na državnoj televiziji u emisiji „Nedeljom u 2“ Aleksandra Stankovića.
     
    „Nedjelo u dva, tako se trebala zvati emisija u kojoj je kod Aleksandra Stankovića gostovao gospodar Dinama i hrvatskog fudbala,“ piše Index.hr
     
    „ Kao i inače u njegovim javnim nastupima, Mamić se nakon nasmešenog i benevolentnog uvoda, razjario čim su na red došla pitanja koja mu nisu po volji. Naravno, kada se radi o njemu i Dinamu, takvih ne manjka,“ komentariše ovaj portal.

    „Ono što više-manje cela javnost misli i zna o Mamiću, dobilo je još jednu potvrdu u elitnom televizijskom terminu državne, javne televizije, gde se ovaj služio poslovičnom mešavinom šećernih osmeha, isprazne demagogije, patetičnog domoljublja i egomanije,“ piše Index.

    Naročitu pažnju ovog portala dobilo je čitanje policijskih dosijea koje je Mamić doneo u studio. „Policijski dosije je strogo zaštićeni službeni podatak, objavljivanje kojeg je zabranjeno i kažnjivo zakonom. To međutim nije sprečilo Zdravka Mamića da u nastupu u „Nedeljom u dva“ pročita navodni sadržaj dva dosijea istaknutih navijača Dinama, što možete videti i čuti na 38:30 minuta video zapisa.“
     
    U njegovom nastupu nije manjkalo ni dobro poznatog rečnika kojim se služi u razgovoru sa novinarima, pa je sve u svemu, ceo nastup bio pun emotivnog naboja, prepiranja i demagogije, što je Stanković i prebacivao Mamiću u toku emisije.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE