Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Takmičenje u gledanju farbe koja se suši

    Britanci su poznati po specifičnom smislu za humor, zato ne može da nas začudi da su se baš oni setili da organizuju prvo međunarodno takmičenje u gledanju boje koja se suši. Ovo bizarno prvenstvo zamišljeno je kao test izdržljivosti i koncentracije, a nagrada za pobednika je iPad i titula prvaka.
     
    Kaže se da je gledanje boje koja se suši najdosadnija stvar na svetu, pa i nije u potpunosti iznenađujuće da su tu aktivnost Britanci odabrali kao test izdržljivosti i koncentracije. Budući organizator ovog bizarnog međunarodnog prvenstva je internet kompanija Local Traders.
     
    Oni koji se žele da učestvuju u takmičenju moraju uz prijavu da pošalju svoju fotografiju na kojoj posmatraju kako se boja suši i moraju da navedu koliko je trajalo njihovo najduže gledanje boje koja se suši, a da nisu pomerali pogled. Potencijalni takmičari takođe moraju da navedu koja im je najdraža boja i zašto.
     
    Kada budu primili sve prijave, organizatori će napraviti listu šest najboljih takmičara i pozvaće ih da se međusobno takmiče za iPad i titulu prvaka.
     
    „Svi smo čuli frazu „pre bih gledao boju kako se suši“, pa smo odlučili da je došlo vreme da pružimo ljudima priliku da to i učine – najduže što mogu. Ne morate da budete u posebno dobroj fizičkoj formi niti da se pripremate napornim vežbanjem. Ono što je važno jesu snaga volje, izdržljivost i koncentracija. Prethodno iskustvo u gledanju boje koja se suši takođe nije od presudne važnosti, ali vežbanje bi moglo da pripremi takmičare za neverovatno težak zadatak koji ih čeka“, rekao je portparol Local Tradersa.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE