Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Šta obući za doček Nove godine?

    Foto: www.index.hr
     
    Novogodišnja noć se približava, a ako još niste odabrali idealnu odevnu kombinaciju za doček donosimo vam nekoliko ideja.

    Za one koji ne vole da se igraju sa bojama savet je da svoju crnu kombinaciju razveselite nekim upadljivim novogodišnjim cipelama i asesoarima. Ove zime moderni su i šorcevi koji će biti atraktivna kombinacija uz zanimljivu pamučnu majicu i sako u neobičnoj boji.

    U novogodišnjoj noći  gotovo su neizbežne šljokice pa će idealan izbor biti i suknja u ovoj varijanti upotpunjena jednostavnim sakoom i lakiranim baletankama. Za one koji preferiraju klasičan izgled stilisti predlažu elegantne kombinezone, a zgodna kombinacija su i suknje punog kruga sa bluzama u istoj boji, a posebno ženstveno izgledaju okovratnici koji se vezuju u veliku mašnu.

    Ležernija odevna kombinacija za novogodišnju noć svakako da dolazi u obzir, a onima koji preferiraju ovakav izgled stilisti savetuju da omiljene farmerke ove noći zamene kožnim ili helankama sa šljokicama i sve to upotpune nekim zanimljivim šeširom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE