Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Coca-Cola praznični karavan krenuo na put

    Praznični Coca-Cola karavan započeo je sinoć svoje putovanje, a stanovnici Beograda, okupljeni ispred Delta City-ja, prvi su uživali u zimskoj čaroliji i druženju sa Deda Mrazom i njegovom polarnom družinom,  a prikupljene su i čestitke za mališane koji praznike provode u bolnicama.
     
    Lepim željama i porukama nade, ljubavi i pažnje veliki broj sugrađana priključio se ovogodišnjoj misiji karavana –  da se novogodišnjim čestitkama ulepšaju praznici bolesnim mališanima i da se zajedničkim snagama donese što više osmeha na njihova lica. Posle druženja sa posetiocima karavana, predstave i magičnih trenutaka u kojima su najviše uživali najmlađi, Deda Mraz se sa svojim pomoćnicima Mrazuljkom, Sneguljkom, Njuškicom, Grudvicom i Mrvicom uputio u dečiju bolnicu „Olga Dedijer“ i Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj kako bi obradovali mališane i podelili im čestitke i poklone.
     

     
    Coca-Cola volonteri ukrašavaju njihove zajedničke prostorije, a vesela polarna družina zadužena je za predstavu koja će im boravak u bolnici, bar za trenutak, učiniti lakšim. Poseban doprinos prikupljanju čestitki dali su i učenici osnovnih škola, koji su čestitke pripremali na časovima likovne kulture zajedno sa svojim nastavnicima, a sa željom da svojim vršnjacima praznike učine veselijim.
     
     

     
    Veliki broj ljudi koji se odazvao akciji pokazao je da čaroliju započinjemo svi mi zajedno, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja i poklanjanja, naročito deci koja najlepše doba godine provode u bolnicama. Tako je u Beogradu ispunjena osnovna misija karavana, prikupljene su čestitke, a mališanima prenet pravi praznični duh i atmosfera kojoj se svi toliko radujemo.
     
     
    Coca-Cola karavan pored glavnog grada posetiće i Suboticu, Novi Sad, Niš, Kruševac, Kraljevo, Čačak i Kragujevac, u periodu od 21. decembra 2011. godine do 1. januara 2012. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE