Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ženske novogodišnje odluke za 2012.

    Svi vole da naprave listu novogodišnjih odluka, ali je se retko ko pridržava duže od dve nedelje. Pogledajte neke od novogodišnjih odluka koje vam mogu ulepšati 2012…
     
    1. Smršati
     
    Uvek prva stvar na spisku. Nije lako tokom praznika koji tek predstoje, ali onda odredite neki drugi datum i od tada se zaista pridržavajte režima ishrane i vežbanja.
     
    2. Razmišljati pozitivno
     
    Zapišite neku ohrabrujuću misao svakog dana. Savetujte i ljude oko vas da stvari gledaju sa vedrije strane. Budite veseli, ako ne zbog sebe, onda zbog porodice i prijatelja.
     
    3. Održavati kuću čistijom i sređenijom
     
    Ova odluka se može povezati sa prvom – kada je sve oko vas sređeno, bićete i srećniji. Budite ponosni na svoj dom, on je odraz vaše ličnosti.
     
    4. Hraniti se zdravije
     
    Sigurno ste nekoliko puta u toku prošle godine pokušali da započnete dijetu. Zaboravite na ovaj termin i jednostavno se hranite zdravo. Pojedite salatu umesto pice, grilovanu piletinu umesto pržene. Kuvajte umesto da se hranite na ulici – i zaboravite na dijetu.
     
    5. Više aktivnosti
     
    Ustanite iz fotelje, čistite kuću, šetajte psa češće, budite u pokretu. Podstaknite adrenalin koji će vam poboljšati raspoloženje.
     
    6. Štedeti i redovno plaćati račune
     
    Novca nikad dosta. Nije toliko u pitanju ušteda koliko je najvažnije da se rešite dugova. Kreditne kartice vas iznova zadužuju i čini vam se kao da svaku platu trošite unapred. Račune uvek plaćate u poslednjem trenutku i strepite da li će vam iseći struju ili isključiti internet. Pokušajte da smanjite bespotrebne troškove, na primer, umesto jednom nedeljno, častite se ručkom u restoranu svake druge nedelje.
     
    7. Upisati kurs zajedno sa detetom
     
    Sigurno postoji nešto što želite zajedno da radite. Oličan način da provedete više vremena sa svojim detetom.
     
    8. Poraditi više na svom braku
     
    Bilo da imate neki problem ili ne, pažnje nikad dosta. Uvek može bolje i partner će vam biti zahvalan ako vidi da ste posvećeni. Budite srećniji zajedno. Prestanite da se svađate oko nebitnih stvari.
     
    9. Pronaći bolji posao
     
    Ako ste nezadovoljni, neka Nova godna bude prilika da počnete da radite ono što želite u čemu ćete uživati.
     
    10. Imati više seksa
     
    Bićete raspoloženiji, zadovoljniji, sve ostalo će vam iči od ruke. Pokrenite strast i podsetite se kako vam je bilo u početku veze.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE