Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Nezaobilazni modni trendovi za 2012.

    Ako su prošle godine boje bile popularne, onda ćemo ove godine u njima tek uživati. Ovog proleća spremite se za neonske boje i takozvane boje dragulja – ljubičastu, smaragdno zelenu, kobalt plavu… Ako su vam ove jarke boje malo previše, iskombinujte ih sa pastelnim bojama. Stručnjaci preporučaju da jarke boje nosite na onom delu tela koji želite da naglasite.

    Narandžasta se izdvaja kao napopularnija boja u predstojećim sezonama, a kombinovanje boja odnosno tzv. „color blocking“ ponovo je moderno. Tako u jednoj odevnoj kombinaciji spojite nekoliko boja, najbolje komplementarnih. Tako se kao najbolje kombinacije izdvajaju plava i narandžasta, žuta i ljubičasta, crvena i zelena.

    U trendu će biti i art deco i futuristički printovi koje treba kombinovati sa jednostavnim krojevima, a za njima slede odeća i asesoari u metalik nijansama.

    Haljine s volanima oko bokova, tzv. peplum kroj već neko vreme je ponovo popularan, a sada su ga dizajneri upotrebili ne samo na haljinama, već i suknjama, košuljama, sakoima i jaknama.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE