Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Izabrani najlepši mali stanovi

    Po okončanju internacionalnog takmičenja za izbor najlepšeg malog stana u 2011. godini na sajtu www. apartmenttherapy.com kao najlepši na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država proglašen je njujorški stančić, a internacionalni pobednik je danski stan u Arhusu.

    Pobednički stan u Njujorku ima svega 42 kvadratna metra koje karakteriše dobra osvetljenost. Iako mali, stan je trostrano orijentisan. Kao velika prednost svakog stana naglašava se lokacija, ovaj izdvaja Wilijamsburg, odnosno samo jedna stanica od gužve Menhetna. Najveći izazov prilikom uređenja vlasnici je predstavljala ostava – kreativnim pristupom odlučila se za višenamenski nameštaj, tako da gotovo svaki komad nameštaja ima police ili fioke.

    Kao internacionalni pobednik izdvojio se apartman od 60 kvadratnih metara sa velikom dnevnom sobom koja omnogućava multifunkcionalnost prostora. Njaveća soba rezervisana je za zabavu, rad i opuštanje. Upečatljiv je drveni brodski pod koji se uglavnom koristi u većim stanovima ali u ovde on daje pečat unikatnog i toplog prostora. Najveći izazov prilikom uređenja i u ovom stanu je bilo stvaranje dovoljne količine prostora  za odlaganje stvari a da stan i dalje ostane prozračan i lagan.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE