Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Institut za kukuruz sponzor Košarkaškog saveza

    Sponzorski pul Košarkaškog saveza Srbije jači je za još jednog člana. Institut za kukuruz “Zemun Polje” pomagaće ubuduće srpskoj košarci.
     
    Ugovor o saradnji u Kući košarke potpisali su Dejan Tomašević, potpredsednik KSS zadužen za takmičenje i Milisav Babić, direktor srpske kompanije za razvoj hibrida. Gospodinu Babiću dres domaće lige uručio je Predrag Bojić, direktor Agroživ Košarkaške lige Srbije, jer će deo sredstava od ovog sponzorstva ići i klubovima koji se takmiče u KLS.
     
    „Novo rukovodstvo Saveza obećalo je stabilaziciju na svim nivoima. Na organizacionom planu dosta je urađeno, potpisivanjem ovog ugovora samo je korak bliže prema finansijskom prosperitetu. Nastavljamo sa praksom da kroz ulaganja u Savez pomažemo i našu ligu. Samo u jakom i kvalitetnom šampionatu, mogu stasati dobri igrači, budući reprezentativci. Velika zahvalnost svim sponzorima KSS, što su sa nama u ovim teškim vremenima, lako je bilo biti uz košarku, kad su se osvajale medalje, ređali uspesi“, istakao je Dejan Tomašević. 

    „Živimo u vremenu kad je sistem vrednosti dosta poremećen. Kao društveno odgovorna kompanija želimo da ulažemo u mlade, bez obzira da li se radi o nauci, kulturi ili sportu. Košarka je je jedan od prestižnih srpskih brendova koji privlači dosta mladih. Institut za kukuruz ‘Zemun Polje’ već dugo stvara ZP brend, dobro prepoznatljiv, kako na ovim prostorima, tako i širom sveta. Nemam dilemu da će ova saradanja biti na obostranu korist. Zato verujem da će naša zajednička parola ‘Zlatno zrno za zlatni koš’ uskoro biti često citirana“, rekao je Milisav Babić, direktor Instituta za kukuruz „Zemun Polje“ . 

    Predrag Bojić, direktor Agroživ Košarkaške lige Srbije, preneo je zahvalnost klubova finasijskom podrškom koju sve češće dobijaju: 

    „Ovo je drugi sponzorski ugovor u kratkom vremenskom intervalu od koga će svi klubovi KLS imati dosta koristi. Dugujemo veliku zahvalnost Institutu za kukuruz Zemun polje, što prepoznaje prave vrednosti i nalazi interes da ulaže u mlade i srpsku košarku“ istakao je Predrag Bojić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE