Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Haljine-džemperi za hladne dane sa stilom

    Tokom zimskih meseci presudno je da odevni predmet bude pre svega topao, a kako bi  izgledale dobro i u hladnim danima najbolji izbor je haljina-džemper.

    Ima ih u različitim dužinama, dezenima, bojama i printovima, pa je sa njima lako eksperimentisati i prilagoditi ih prilici za koju se odevate. Neka od pravila glase: pletene haljine najbolje izgledaju u kombinaciji sa čizmama na štiklu, one sa velikim izrezom oko vrata izgledaće seksi uz odgovarajući šal, uz koji i prošlogodišnja haljina može da dobije sasvim novi izgled.

    Ovu haljinu možete da nosite svuda, na žurci, poslu, kada odlazite na kafu sa prijateljima, ali treba znati i kako. Od vaše maštovitosti i predznanja jedna jedina haljina dobiće više lica. Naučite da se igrate sa modnim dodacima, jer od toga zavisi da li će vaša haljina imati dnevni ili večernji izgled.

    Ležerno
    Kada je oblačite za dnevnu varijantu, nemojte da nosite prevelike modne detalje. Kombinujte je sa hulahopkama u boji, jer će one akcentovati vašu ženstvenost. U zavisnosti od prilike, birajte i boju čarapa.

    Za žurke
    Eksperimentišite sa haljinom na jedno rame, sa dubljim izrezom ili onom koja se spušta preko oba ramena. Kombinujte vašu haljinu-džemper sa pismo-tašnom i seksi čizmama. U obzir dolaze i efektan kožni kaiš, tanke crne najlonke i visoke štikle.

    Poslovno
    Kombinujte je sa upadljivim kaiševima, lakovanim cipelama, čizmama… Birajte haljine u osnovnim bojama (crna, braon…), jer ćete u njima na radnom mestu istovremeno izgledati klasično, pametno i atraktivno.

    Haljine-džemperi su zahvalne i za slojevito odevanje, koje je dobar, isproban metod da tokom zime izgledate kao osoba sa istančanim stilom. Možete da nosite onoliko komada odeće koliko vam je potrebno da biste se utoplili. U dnevnim prilikama, haljinu do kolena nosite sa helankama u jačoj boji ili raskošnijeg dezena, sa kaputom i kratkim čizmicama.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE