Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Fudbalska Evropa na sahrani Miljanića

    Fudbalska Evropa i svet oprostiće se danas od legendarnog trenera Miljana Miljanića, pošto su dolazak na sahranu potvrdili predstavnici UEFA, FIFA, delegacija Reala, kao i brojni prijatelji iz nekadašnje SFRJ koje predvodi Ivica Osim.

    Selektor reprezentacije Jugoslavije, koja je na šampionatu sveta u Italiji osvojila peto mesto nije bio u Srbiji još od 1992. godine, kada je zbog rata u Bosni i Hercegovini podneo ostavku na mesto trenera Partizana, ali doći će da oda počast legendarnom „Čiči“ od kojeg je učio trenerski zanat.

    Kako je Tanjugu rečeno u Fudbalskom savezu Srbije dolazak na sahranu potvrdili su i Safet Sušić, Dušan Bajević i Faruk Hadžibegić, iz Hrvatske dolaze Slaven Zambata, Ante Pavlović i Ivica Grnja, iz Slovenije Rudi Zavrl, iz Crne Gore Dejan Savićević, očekuje se i delagacija iz Makedonije, ali i mnogih drugih zemalja.

    Delegaciju Reala predvodiće Emilio Butragenjo i Amansio, kao predstavnik UEFA dolazi član Izvršnog komiteta Rumun Mirčea Sandu, dok je iz FIFA potvrđen dolazak, ali još nije poznato ime predstavniak Međunarodne fudbalske federacije.

    Miljanić je posle duge i teške bolesti preminuo u Beogradu u petak, 13.januara, u 82. godini. Komemoracija će biti održana danas u podne u Skupštini Beograda, a sahrana je u 14.30 sati u Aleji velikana na Novom grobolju u Beogradu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE