Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Modni dizajner priznao da manekenkama lepi stopala za cipele

    Modni dizajner Mark Džejkobs priznao je da lepkom za perike lepi stopala manekenki za cipele na štiklu kako im se ne bi desilo da se spotaknu. Na ovaj način, kreativni direktor Louisa Vuittona osigurava besprekoran hod svojih manekenki na pisti.

    Džejkobs je za poslednju reviju, gde su njegovi modeli hodali oko devet minuta, potrošio skoro milion dolara. Za to minimalno vreme na pisti angažovano je 35 šminkera, 70 pomoćnika za oblačenje i 50 frizera.

    Prema navodima magazina Sunday Times Style, manekenkama koje su nosile poslednju jesenju reviju Louisa Vuittona SS12 stopala su bila zalepljena za cipele. Navodno je prava noćna mora odlepiti cipele od stopala nakon revije, ali do sada se nijedna manekenka nije javno žalila.

    Džejkobsove revije uvek zatvore Nedelju mode u Parizu i on se za svaku reviju priprema po tri meseca. S obzirom na to da se Nedelja mode u Parizu održava nakon njujorške i londonske, jasno je da su manekenke već umorne i da Džejkobs ne želi rizikovati klizava stopala koja će pokvariti utisak.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE