Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vrisak Marije Šarapove jačine motorne testere

    Nemačka teniserka Sabine Lisicki poražena je u ponedeljak u osmini finala Australian Opena od Marije Šarapove, a nakon susreta nemački dnevnik Bild ponovo je pokrenuo polemiku oko glasnoće naplaćenije i najglasnije igračice WTA Toura.

     
    Slavila je na kraju Ruskinja Šarapova 3:6, 6:2, 6:3 nakon trosatne borbe na Rod Laver Areni, a Lisicki se nakon susreta požalila na glasnoću svoje suparnice.
     
    „To otežava stvari. Više to nije stenjanje, već vrištanje“, rekla je Lisicki.
     
    Bild navodi kako je u Melburnu već izmerena glasnoća plavokose Ruskinje. Ona najveća iznosila je 101.2 decibela, što je u nivou buke koju proizvodi motorna testera.
     
    Jedna od teniserki koja je, takođe, vrlo glasna za vreme mečeva je i Beloruskinja Viktoria Azarenka kojoj je u Melbourneu izmerena glasnoća od 91.4 decibela.
     
    „Naravno da svatko može praviti buku, to je tenis. Ali mislim da je jednostavno preglasno. Nema potrebe za tako glasnim vikanjem. Stoga ako žele nešto napraviti, zašto ne“, komentisala je Poljakinja Agnješka Radvanska nakon četvrtfinalnog poraza upravo od Azarenke aludiravši na čelne ljude WTA Toura koji razmišljaju o sankcioniranju neprimerene buke igračica na terenu.
     
    Dodala je Radvanska kako je navikla na buku od Azarenke, ali da je Šarapova još stepenicu iznad:

    „O Mariji, mislim, što uopšte mogu reći? Sigurno je to prilično iritirajuće i preglasno.“
     
    Ali ni Šarapova nije ostala dužna poljskoj teniserki.
     
    „Radvanska? Zar ta cura ne bi već trebala biti u Poljskoj? Radim isto tokom cele karijere. Niko meni važan nije mi nikad govorio da s time moram prestati. Odgovorila sam vam na to pitanje na identičan način već mnogo puta. Odgovoriću još mnogo puta takođe. Smatram da je to sasvim u redu!“

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE